Sigma Audio na Too Loud Festu od 24. - 25.11.2017 u hotelu Double Tree by Hilton

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na premijerno izdanje Too Loud Festivala, najvećeg glazbeno-vizualnog događaja ove godine u Hrvatskoj, koji će se održati u petak 24. (12 – 19 sati) i subotu 25.11.2017.g. (10 – 19 sati) u zagrebačkom hotelu Double Tree by Hilton (Ulica grada Vukovara 269A). Sigma Audio Koncept će izlagati, te organizirati interaktivne tematske radionice za posjetitelje na dva mjesta.

Salon Olive 2 na 2. katu udomit će reprezentativno kućno kino koje će se sastojati od cijenjenog Epson projektora EH-TW9300 iz vrha njihova za tu namjenu posebno razvijenog Home Cinema programa koji će projicirati sliku visoke rezolucije (HD) na specijalizirano Plano Grey Helios platno dijagonale 3 metra tvrtke Adeo Screen. Za tako veliku HD sliku po najvišim kvalitativnim standardima sustav će biti tretiran nezaobilaznom profesionalnom ISF kalibracijom za koju je naša tvrtka obučena i certificirana, te koju ističemo kao krucijalnu za postizanje maksimalnih performansi. Da bi i višekanalni zvuk (7.2 konfiguracije) bio na također najvišoj razini zaduženi će biti najnoviji, dugo iščekivani NAD T758 V3 AV receiver u kombinaciji s isto tako potpuno novom 8. generacijom zvučnika popularne Q serije tvrtke KEF. U funkciji izvora naći će se novi Oppo univerzalni ultra HD player UDP-205 i naš vlastiti Sigma Audio video server.

*Za 13, 15 i 17 sati u petak, a 11, 13, 15 i 17 sati u subotu zakazano je interaktivno predavanje na temu koje su ključne postavke za realizaciju vrhunskog kućnog kina, dok će oba dana festivala od 18 sati tema biti spomenuta ISF kalibracija slike s praktičnim primjerima koju konstantno ističemo kao presudni čimbenik za postizanje vrhunske HD slike velikih dijagonala.Soba 914 na 9. katu bit će pak rezervirana za vrhunski zvuk moderne generacije. Predstavljen i demonstriran bit će kompletan Bluesound program za multi-room streaming glazbe ultimativne visokovjerne (HiFi) kvalitete, nova izuzetno hvaljena NAD pojačala s mrežnim funkcijama C338, C368 i C388, te CD player C568, posljednji modeli M32 i M50.2 iz referentne Masters serije tvrtke NAD, najnovija 8. generacija legendarne Q serije iz KEF-a, itd. Poseban fokus bit će na fantastičnim KEF LS50 Wireless, trenutno zasigurno najtraženijem glazbenom sustavu bežičnih aktivnih zvučnika na tržištu.

U Headroom-u (salon Lavanda na 2. katu) moći ćete isprobati neke od vrhunskih slušalice iz naše ponude (KEF, NAD, PSB), a na Too Loud Audio Design izložbi u Oris kući arhitekture (Ul. Kralja Držislava 3, Zagreb) moći ćete vidjeti eksponate iz našeg distributerskog programa koje osim ponajboljih svjetskih audio inženjera potpisuju i svjetski priznati dizajneri (KEF LS50 Wireless 'Nocturne' by Marcel Wanders, KEF Muo by Ross Lovegrove, Porsche Design by KEF, Gradient Helsinki). Ova izložba bit će otvorena od utorka 21. do subote 25.11.2017., od 9 do 17 sati osim subote od 10 do 15 sati, uz slobodan ulaz.*Za vrijeme trajanja Too Loud Festa prvih 5 kupaca jednog od 6 modela nove KEF Q serije kao poklon dobiti će fantastične KEF M100 slušalice! Također će na kompletan Bluesound i NAD program vrijediti promotivni festivalski popust od 20%.

Puno je dobrih razloga da nas posjetite, vidite i poslušate što smo Vam pripremili, te kroz druženje i razgovor u ugodnoj atmosferi dopustite našem profesionalnom i iskusnom timu da Vas na pristupačan način uvede u tajne vrhunskih kućnih kina i audio sustava.

Veselimo se Vašem dolasku!