Zagreb AV Show 2013

Poštovani ljubitelji glazbe i Hi-Fi reprodukcije zvuka,

Tvrtka Sigma Audio Koncept i ove će godine nastupiti na Zagreb AV Showu u hotelu Sheraton, koji će se održati ovog vikenda – od 18. do 20.10.2013. Pozivamo Vas da nas posjetite u sobama 261 i 263 (corner suite) na 2. katu. U sobi 263 biti će demonstriran high-end audio sustav koji će činiti flagship Salon2 Revel zvučnici iz njihove referentne Ultima2 serije, pogonjeni ponajboljom Mark Levinson amplifikacijom – dugoočekivanim No52 pretpojačalom (premijera) i No53 mono-blokovima, dok će kao izvori zvuka biti korišteniOppo BDP-105EU bez konkurencije ponajbolji univerzalni player i ujedno Hi-Res DAC u kombinaciji s računalom, te Kuzma gramofon i magnetofon kao analogni front-end. Ožičenje će biti iz domaće Sumic Audio ponude, police i stalci također iz domaće FBM Rondo manufakture, a za neutraliziranje nepoželjnih i štetnih vibracija koristit će se različiti modeli iz ultimativnog Stillpoints programa. Kao novi distributeri za tvrtke iz Harman Luxury Audio grupe ( JBL Synthesis, Mark Levinson, Revel, Lexicon, te Lumagen) na pasivnom displayu predstavit ćemo i najatraktivnije nove modele iz njihova portfelja. Pasivno će biti izloženi i noviteti iz GamuT, te Micromega ponude.
Također kao novi distributeri za NAD i PSB, u sobi 261 izložit ćemo brojne modele iz njihovog aktualnog programa. Aktivna će biti 2 sustava: iznimno hvaljeniPSB Imagine T2 zvučnici u kombinaciji s NAD C 165BEE pretpojačalom i C 275BEE izlaznim pojačalom te Masters Digital Suite izvorom (M50, M51, M52), i čudesni PSB Imagine Mini zvučnici spregnuti s NAD D 3020 pojačalom i D 1050 Hi-Res DAC-om iz nove Digital Classic serije. Veselimo se Vašoj posjeti, druženju i uživanju u glazbi!
Po sajamskim cijenama posjetiteljima ćemo ponuditi SACD/CD i LP naslove iz audiofilskog Opus 3 Records kataloga, a na magnetofonu će se vrtjeti njihove trake.

Veselimo se Vašem dolasku, druženju i uživanju u glazbi! Vaš Sigma Audio Koncept tim