Sigma Audio Koncept distributer za NAD i PSB

Sigma Audio Koncept ponosno objavljuje da je od 1. Rujna 2013. godine distributer tvrtki NAD i PSB za Republiku Hrvatsku. Riječ je o tvrtkama koje nije potrebno posebno predstavljati i koje spadaju u sami vrh najcjenjenijih u audio svijetu. Zajednička im je filozofija da u ponudi imaju proizvode iznimnih soničnih performansi – prije svega prirodnog zvuka – po vrlo pristupačnim i razumnim cijenama zbog čega je njihova vrijednost na audio tržištu posebno u današnje vrijeme teško dostižna, naglašeno jednostavne za primjenu i implementaciju u svakodnevnom životu, pouzdane i dugotrajne. Dvojac koji spada među vodeće audio stručnjake današnjice na čelu njihovih respektabilnih inženjerskih timova, Bjorn Erik Edvardsen (NAD) i Paul Barton (PSB), garancija su kontinuirane produkcije takvih vrhunskih audio komponenti.

NAD je tvrtka jedinstvene reputacije i tradicije u audio industriji, te pripada najužem krugu najznačajnijih i najuvaženijih. Njihovi modeli, od kojih mnogi imaju legendarne statuse (poput npr. najprodavanijeg integriranog pojačala svih vremena 3020), već više od 40 godina sinonim su kvalitete, vrhunskih performansi, pouzdanosti, dugovječnosti, jednostavnosti, pristupačne i razumne cijene, kao i iznimne vrijednosti uloženo/dobiveno. Da je nedvojbeno riječ o tvrtki posebnog statusa pokazuju brojni zadovoljni vlasnici diljem svijeta, od površnih pratitelja glazbenih zbivanja do najambicioznijih audiofila, kao i od onih koji slušaju glazbu u pokretu do onih koji žele vrhunski zvuk svojih kućni kino i multimedijalnih sustava.

PSB je danas poznata i cijenjena tvrtka u cijelom svijetu, te je jedan od lidera specijaliziranih za proizvodnju zvučnika vrhunskih performansi i nenadmašne vrijednosti omjera cijene i kvalitete. Svi njihovi modeli dizajnirani su da reproduciraju glazbu na maksimalno prirodan način u realnim svakodnevnim okruženjima, te da se optimalno uklope u njih. Da se u tome uspjelo pokazuje podatak da PSB modeli imaju najviše preporuka u najuglednijim specijaliziranim audio medijima, ali što je još značajnije i od strane brojnih zadovoljnih vlasnika. To pokazuje kako su u tvrtki dobro prepoznali i razumjeli potrebe ljubitelja glazbe te u potpunosti odgovorili njihovim zahtjevima. Zato njihove modele karakteriziraju najviši zvučni dosezi u okviru pripadajućih klasa i kategorija, po najboljim mogućim cijenama. Upravo u skladu s njihovim sloganom: „Real Sound for Real People“ (stvaran zvuk za stvarne ljude). Početkom Rujna očekujemo da većina NAD i PSB modela, posebno onih najnovijih, najtraženijih i najatraktivnijih, bude dostupna u Sigma Audio Koncept-u.