MOON by Simaudio u Sigma Audio Konceptu

Sigma Audio Koncept od ove je jeseni autorizirani distributer i zastupnik renomirane kanadske tvrtke Simaudio, svjetski poznate po MOON liniji vrhunske elektronike za visoko-vjernu (HiFi) audio reprodukciju.

Kao alternativa masovnoj produkciji audio uređaja, od osnutka tvrtke 1980. godine Simaudio tim, sve od reda iskusni audiofili i glazbeni zaljubljenici uvjereni u snagu glazbe, opsjednut je probijanjem barijera i redefiniranjem mogućnosti u potrazi za što vjerodostojnijom i čišćom reprodukcijom zvuka. Čistoća ljudskog glasa i zvuka instrumenata, njihov timbar i neposrednost, primarni su cilj i strast inženjera i dizajnera tvrtke sljedeći idiom da se ne remeti autentičnost koju u sebi nosi nastanak nekog glazbenog djela i emocija slušatelja koji ga potom reproducira. Uz sve to Simaudio uređaji konstruirani su da u svakom pogledu minimalno utječu na interijer gdje se nalaze, kao i okoliš općenito. Tijekom godina stekli su reputaciju iznimne i pouzdane vrijednosti za uloženi novac, zbog čega ih osim audiofila cijene i profesionalci. Strast za glazbom na kojoj je utemeljena filozofija tvrtke (koja se očitava i u violinskom ključu skrivenom u službenom logou) i tehnička izvrsnost u tih su gotovo 40 godina utrli put uspjeha tvrtke.

Posebno značajna godina za Simaudio bila je 1997. kada je nakon godina istraživanja i razvoja svjetlo dana ugledala njihova referentna MOON linija proizvoda. Koristeći brojne novorazvijene vlastite tehnologije izgrađene na bazi prethodnih uspješnih modela, ta je serija predstavljala vrhunac mogućnosti spoja inovacija i tehnološke kreativnosti. Tako je i danas, a u međuvremenu su Moon by Simaudio (kako im je službeni naziv) audio uređaji evoluirali prateći suvremene tehnologije i načine reproduciranja glazbe (uključujući i patentiranu MiND – Moon intelligent Network Device tehnologiju streaminga).

Premijerno predstavljanje Moon by Simaudio modela (uključujući i one najnovije) predviđeno je ove jeseni prilikom otvaranja novog salona u samom centru Zagreba njihova distributera Sigma Audio Koncept. Također će se pobliže s njima moći upoznati i na Too Loud Fest-u koji će se 20. i 21.10.2018. godine održati u zagrebačkom hotelu Double Tree by Hilton.

O proizvodima više na sljedećem linku!