Sigma Audio Koncept generalni je uvoznik i distributer KEF-a za Republiku Hrvatsku

Sigma Audio Koncept ponosno objavljuje da je postala generalni uvoznik i distributer jednog od najcjenjenijih imena svjetske audio industrije, renomiranog engleskog proizvođača zvučnika – KEF.

Slavna povijest KEF-a počinje davne 1961. godine sa sjedištem u Nissen Hutu kada ju je osnovao legendarni Raymond Cooke pod okriljem Kent Engineering & Foundry, odakle i dolazi ime KEF, a koja se nalazila na obalama rijeke Medway u blizini Maidstonea u Kentu. Cook, kao bivši elektroinženjer BBC-a, bio je oduševljen eksperimentima s novim materijalima i tehnologijama u kojima je sudjelovao te ih je odlučio primijeniti u kreiranju zvučničkih sustava vrhunske kvalitete. Od samih svojih početaka KEF je predstavljao pionira u inventivnosti razvoja vrhunskih zvučnika za visokovjernu reprodukciju zvuka, a upravo ga po tome cijene audiofili širom svijeta i danas, desetljećima kasnije. Tijekom godina tome su doprinijeli brojni vrhunski inženjeri koji su bili, a mnogi još uvijek i jesu, dio uspješnog KEF tima. Rezultat toga su brojni patenti te znanstveni radovi kakvima se ne može pohvaliti niti jedan drugi suvremeni konkurent.'Inovatori zvuka' i danas je osnovna premisa i filozofija tvrtke. U tim je riječima sažeta kompletna vizija KEF-a, usmjerenje, poslovna etika, opća kultura, od prvih dana pa sve do danas.

Veliko nam je zadovoljstvo i čast biti predstavnik, uvoznik i distributer takve tvrtke za Republiku Hrvatsku. KEF proizvodi su već dostupni u našem prodajnom salonu, a u nadolazećem periodu očekujte razne promotivne akcije povodom početka suradnje.

Više detalja o aktualnom KEF programu možete pronaći na sljedećem linku "SLUŠAJ SRCEM, SLUŠAJ KEF"