BLUESOUND – HiFi zvuk bežične generacije

BLUESOUND je suvremeni bežični kućni audio sustav koji objedinjuje glazbu i najnaprednije tehnologije u cilju postizanja visokovjerne reprodukcije zvuka na način koji diktiraju trendovi života današnjice.

Sustav omogućuje „streaming“ različitih glazbenih sadržaja (Internet radio, glazbene servise, glazbe pohranjene na USB memorijskim jedinicama, CD-a uz mogućnost „ripanja“ i pohrane, itd.) putem bežične mrežne infrastrukture kakva se danas praktično nalazi u svakom domu, poslovnom i inom prostoru. Osim toga predstavlja i idealnu „multiroom“/multizonsku opciju nudeći integraciju čak do 64 svoje jedinice koje u perfektnoj sinkronizaciji mogu simultano reproducirati različite glazbene sadržaje.

Da bi sve funkcioniralo besprijekorno, zadužen je patentirani sofisticirani BluOS operativni sustav kojim se na krajnje jednostavan i intuitivan način upravlja putem instalirane programske aplikacije (App). Podržana je reprodukcija i visokorazlučivih (HiRes) audio zapisa, sve do 192 kHz/24 bit formata, što će posebno razveseliti čak i najzahtjevnije audiofile. Uz najviši mogući stupanj pouzdanosti i stabilnosti, Bluesound sustav krasi i do sada nezamisliva kvaliteta zvuka u ovoj kategoriji, što ne čudi ako se uzme u obzir da su neke od uspješnih tehnologija posuđene od renomiranih sestrinskih tvrtki NAD (elektronika) i PSB (zvučnici).BLUESOUND se od ove godine nalazi u distribuciji naše tvrtke Sigma Audio Koncept. Sustav je postavljen u izložbenom prostoru koji se nalazi u Jačkovini 37 u Zagrebu i spreman je za demonstraciju na koju Vas sa zadovoljstvom pozivamo (prema dogovoru). Dođite i uvjerite se u nenadmašnu kvalitetu ovog bežičnog kućnog audio sustava.

Više informacija o samom BLUESOUND sustavu i njegovim komponentama može se pronaći na sljedećem linku "BEŽIČNI SUSTAV NOVE GENERACIJE!"