PSB Alpha VS21 – HD zvuk za HD sliku

Alpha VS21 novi je i ujedno prvi aktivni „soundbar“ u cijenjenoj PSB ponudi. Idealno je rješenje za sve vlasnike kvalitetnih TV ekrana koji ne mogu ili ne žele posjedovati klasične zvučničke kutije i popratne elektroničke uređaje (pojačalo, AV receiver, itd.), ali žele da sliku visoke kvalitete s njihovih TV prijamnika prati i adekvatna zvučna kulisa. Niskoprofilno, elegantno i moderno dizajnirano drveno kućište kakvo inače koriste zvučnici više klase praktično će se i nenametljivo uklopiti u svaki interijer. Pravi aktivni trostazni ustroj zvučničkih jedinica sa 6 pojačala ukupne snage 100 Watta donosi čist i prirodan, ali ujedno i bogat, snažan te dinamičan zvuk. Napredni VisionSound™ sustav procesiranja višekanalnih audio zapisa u kombinaciji s Dolby Digital dekoderom omogućuje vrhunski virtualni surround doživljaj. Unatoč bezbrojnim mogućnostima i opcijama, PSB Alpha VS21 iznimno je jednostavan za instalaciju i upravljanje.

Uređaj se praktično može upogoniti jednim jedinim kabelom, dok ga se kontrolira vlastitim daljinskim upravljačem ili ga je moguće programirati tako da ga upravlja bilo koji drugi daljinac (od TV-a, satelitskog prijamnika, itd.). Osim toga podržan je i bežičan Bluetooth streaming glazbe.

PSB Alpha VS21 savršeni je partner suvremenim TV panelima koji svoje mjesto nalaze u moderno i minimalistički uređenim prostorima, gdje će izvrsnu sliku popratiti isto takvim zvukom. U Hrvatskoj je dostupan putem PSB distributera – tvrtke Sigma Audio Koncept i njezinih autoriziranih maloprodajnih partnera, a cijena mu je 4599 kuna.