Novi FM/AM radio NAD C427 stigao u Sigmu!

Radijski FM programi i dalje su među najraširenijim, najpouzdanijim i najboljim medijima za slušanje glazbe. Izgrađen na bazi svojih oduvijek cijenjenih prethodnika, novi NAD C427 radio prijamnik nudi kvalitetu prijama FM i AM radio signala koja je u najmanju ruku jednaka ili u pravilu čak i bolja od kvalitete signala koje emitiraju današnje radio postaje.

Pomno smišljenom topologijom i izborom elemenata visoke kvalitete dodatno je unaprijeđena osjetljivost kako bi se postigao najčišći mogući prijam i u najproblematičnijim područjima, a razina intermodulacijskog šuma svedena je na minimum kroz kompletan frekventni spektar. Interna memorija prihvaća pohranu ukupno 40 stanica.

Jedno od najintuitivnijih korisničkih sučelja s rotacionim 24-pozicijskim izbornikom jamči iznimno jednostavno rukovanje, kao i krajnje lagano i brzo ugađanje te pristup programima uz RDS informacije. Svim funkcijama moguće je upravljati i daljinski upravljačem koji je standardni dio opreme. IR ulaz i RS-232 port omogućuju besprijekornu integraciju u različite multimedijalne sustave i automatizirane aplikacije. U skladu s NAD politikom zaštite okoliša, novi C427 zadovoljava i najviše ekološke standarde standby moda rada.

NAD C427 predstavlja vrhunski i pristupačan izbor za sve ljubitelje radio valova koji žele potpuno uživati u njima. Na domaćem tržištu već je dostupan uz cijenu od 2.999 kuna.