Epson EH-TW5210 – nova definicija pristupačnih HT projektora

Novi Epson projektor oznake EH-TW5210 izravni je nasljednik modela EH-TW5200 koji je veliku popularnost stekao svojim iznimnim performansama i pristupačnom cijenom. Međutim, novi je model još više unaprijedio performanse uz još nižu cijenu od svojeg prethodnika (nevjerojatno ali istinito), postavivši letvicu iznimno visoko kao referencu u svojoj klasi projektora namijenjenih ozbiljnim kućno kino sustavima.

Koristeći 3LCD tehnologiju Epson EH-TW5210 omogućuje izvrsnu Full-HD 1080p 3D i 2D projekciju slike dijagonala sve do 762 cm. Osim što je slika kristalno čista, oštra i definirana čak i kod kadrova s objektima koji se brzo kreću, dinamički kontrast od 30000:1 uvjerljivo prenosi atmosferu tamnih scena u kojima dominiraju nijanse crne boje sve do onih najtamnijih. Pripadajuće 3D naočale koje se pune putem USB sučelja pružaju potpuni 3D doživljaj čak i prilikom konverzije 2D materijala u 3D. Široka paleta raspoloživih konekcija maksimalno pojednostavljuje implementaciju u različite varijante suvremenih kućnih kina, a krajnje jednostavno rukovanje potpuno je podređeno korisnicima svih profila.

Uz propisnu ISF video kalibraciju i odgovarajuće projektorsko platno, Epson EH-TW5210 pružit će Vam godine uživanja u velikoj slici visoke kvalitete. Za dodatne informacije, kao i kompletnu uslugu savjetovanja, montaže i puštanja u rad, obratite nam se s punim povjerenjem. Sigma Audio Koncept od ove je godine ekskluzivni zastupnik za Epson projektore iz Home Cinema kategorije namijenjene kućnim kinima.