Bluesound Pulse – prvi multiroom Hi-Res soundbar

BLUESOUND PULSE puno je više od klasičnog soundbara. Zapravo se radio o revolucionarnom all-in-one Hi-Res audio sustavu koji podržava visoko-razlučivu audio reprodukciju sve do 192 kHz/24 bit formata, transformirajući glazbu, filmove, sportske spektakle, koncerte, video igre, te ostale multimedijalne sadržaje u fantastičan zvučni doživljaj.

Perfektno je dizajniran da se diskretno uklopi sa suvremenim TV zaslonima, nadopunjujući njihovu HD sliku isto tako kvalitetnim zvukom. Kao pravi mrežni uređaj podržava pristup različitim glazbenim servisima, Internet radio postajama, te ostalim glazbenim datotekama koje mu se nalaze na mreži, kao i Bluetooth aptX®. Moguće je žično i bežično povezivanje i dijeljenje audio sadržaja s drugim Bluesound uređajima u mreži (multiroom). Upravljane je krajnje jednostavno i intuitivno putem pouzdanog vlastitog BluOS™ operativnog sustava i pripadajuće aplikacije za pametne telefone, tablete, računala, itd.

Svi neophodni ulazi i izlazi učinit će ovaj uređaj istinskim centrom i srcem svakog modernog AV sustava. Čak 6 zasebnih pojačala snage 120 W pokreće ukupno 8 zvučničkih jedinica, te je uz inovativnu i višestruko nagrađivanu DircetDigital™ tehnologiju zaslužno za vrhunski audiofilski zvuk. Za sve koje ga žele dodatno unaprijediti najdubljim bas frekvencijama, moguća je perfektna integracija s Bluesound Pulse Subwooferom i to bežičnim putem.Cijena od 9.199.- kuna za Bluesound Pulse Soundbar nije mala, ali u potpunosti opravdava njegove high-end audio performanse, funkcionalne mogućnosti, kao i moguće nadogradnje za sadašnju ali i primjenu u budućnosti. Zatražite demonstraciju u našem showroomu i uvjerite se u njegove fantastične zvučne i uporabne mogućnosti!

Više informacija o samom BLUESOUND sustavu i njegovim komponentama može se pronaći na sljedećem linku "BEŽIČNI SUSTAV NOVE GENERACIJE!"