Nova vrhunska Imagine X serija PSB zvučnika!

Prirodan zvuk cilj je dizajna svih PSB zvučnika, pa tako i najnovijih X modela u Imagine seriji. Oni donose potpuno novu i do sada najvišu razinu realizma kada je riječ o cijenom pristupačnijim zvučničkim konstrukcijama primjenjujući napredne materijale i tehnologije iz najpopularnijih PSB modela. Fokus je usmjeren na jednostavnost i najčišću esenciju zvuka kako bi slušatelji u potpunosti doživjeli glazbu na način kako oni to toliko vole.

Tijekom niza godina istraživanja u kanadskom nacionalnom istraživačkom centru – NRC (National Research Council), mjestu gdje se nalazi jedan od najnaprednijih akustičkih laboratorija u svijetu, dizajnerski tim PSB-a s Paul Bartonom na čelu naučio je ne samo ono što ljudi vole čuti, već i kako čuju u datim akustičkim okruženjima. U razvoju Imagine X modela ključnu je ulogu odigralo upravo takvo istraživanje ljudske percepcije zvuka kroz tzv. dvostruke slijepe testove.

Temeljem tih testova isključuje se bilo kakva pristranost slušatelja i dobivaju najprecizniji mogući rezultati. Na taj je način omogućeno inženjerskom timu PSB -a da razumije slušateljima najbitnije parametre u doživljaju zvuka, te kako postići idealan spoj performansi i cijene za svaku primjenu. PSB je prva tvrtka koja je još davne 1974. godine počela koristiti resurse NRC-a za razvoj zvučnika, a i danas je njihov najaktivniji korisnik. Upravo ta dugogodišnja iskustva naučila su ih kako interpretirati dobivene rezultate i sprovesti ih u dizajn zvučnika čime se izdvajaju od brojnih drugih proizvođača. Takav pristup osigurao je usredotočenje tvrtke na njihov primarni cilj – prezentaciju stvarnog zvuka za stvarne ljude („Real Sound for Real People“). Da se u tome uspjelo pokazuju brojne pohvale kritičara i ljubitelja glazbe već više od 40 godina.

Četiri nova modela , jedan cilj – najtočnija moguća audio reprodukcija po pristupačnoj cijeni. Dva samostojeća modela Imagine X2T (7.999.- kn/par) i Imagine X1T (5.499.- kn/par) , jedan bookshelf Imagine XB (2.799.- kn/par) , te centralni zvučnik XC (2.399.- kn/kom) . Svi su pažljivo usklađeni u pogledu timbra tako da nude maksimalnu fleksibilnost glede međusobnog uparivanja u različitim prostorima i sustavima.