Nova 8. generacija proslavljene KEF Q serije zvučnika

Zasigurno najpopularnija i mnogostruko nagrađivana Q serija zvučnika renomiranog britanskog proizvođača KEF, čije prvo predstavljanje seže u danas već davnu 1991. godinu, ove je godine doživjela premijeru svoje najnovije 8. generacije. Uz svježe napredne inovacije u dizajnu koje donose visokovjeran i visokorezolutan zvuk još više kvalitete u odnosu na svoje prethodnike, ali uz u današnje vrijeme nezamislive još niže cijene, novi će modeli Q serije nedvojbeno nastaviti tradiciju oduševljavanja ljubitelja glazbe i audiofila.

Seriju čini ukupno 6 novih modela. Od toga 3 su samostojeća Q950 (11.999 kn/par), Q750 (9.999 kn/par) i Q550 (7.699 kn/par), 2 bookshelf modela Q350 (4.299 kn/par) i Q150 (3.599 kn/par), te centar Q650c (4.299 kn).

Osnovu Q serije čine prepoznatljive Uni-Q koaksijalne zvučničke jedinice s visokotoncem smještenim u akustičkom centru srednjotonca, kombinirani s basom tako konstruiranim i pozicioniranim da simulira što je moguće idealnije točkasti izvor zvuka. Rezultat je detaljna, precizna i izbalansirana trodimenzionalna zvučna slika koja se ravnomjerno projicira u realnom prostoru. Zvučničke jedinice bitno su unaprijeđene u odnosu na prethodnu generaciju što se izravno reflektira i na zvučne performanse: uz već spomenutu zvučnu sliku još kontroliraniji i dublji bas odziv, rezolucija, mikro i makro dinamika, itd. Kabineti zvučnika također su značajno akustički poboljšani i oblikovani tako da se unatoč svojim dimenzijama diskretno uklope u svaki interijer. Dostupni su u crnom i bijelom finišu sa zvučničkim jedinicama koje također prate boju finiša za popunu zvučnu ali i vizualnu sinergiju.Domaća premijera nove KEF Q serije rezervirana je za 23. zagrebački sajam potrošačke elektronike “Zagreb AV Show 2017.” koji će se održati u hotelu Sheraton Zagreb 28. i 29.10.2017. godine, u dvorani Pula gdje će domaći zastupnik i distributer za KEF – Sigma Audio Koncept predstaviti kućno kino s višekanalnom audio postavom koju će činiti upravo modeli nove KEF Q serije pogonjeni također premijerno novim AV receiverom NAD T758 V3.

Tijekom trajanja sajma prvih 5 kupaca nekog od 6 modela nove KEF Q serije kao poklon dobiti će fantastične KEF M100 slušalice!

Više informacija o novoj KEF Q seriji potražite na sljedećem linku "NOVA KEF Q SERIJA IZ KEF-a"