NAD & PSB prezentacija u Cadoro-Rijeka

Poštovani ljubitelji glazbe i visokovjerne reprodukcije zvuka,

sa zadovoljstvom Vas pozivamo na prezentaciju novog referentnog integriranog pojačala C390DD renomirane tvrtke NAD i najnovijih X2T zvučnika iz Imagine serije NAD-ove sestrinske tvrtke PSB .

NAD C390DD puno je više od samo izvrsnog integriranog pojačala u zvučnom smislu. S brojnim patentiranim tehnološkim inovacijama, integriranim DA pretvaračem koji putem svojih digitalnih sučelja (uključujući i USB) podržava nativnu reprodukciju visoko-razlučivih audio zapisa sve do 192 kHz / 24 bit formata, te mogućnošću modularne nadogradnje, predstavlja potpuno novi – suvremeni koncept u dizajniranju HiFi pojačala. Da se u tome uspjelo potvrđuju brojne pozitivne recenzije i nagrade od kojih ćemo izdvojiti „Product of the Year“ titulu jednog od najstarijih i najcjenjenijih američkih magazina „The Absolute Sound“ .

Novi samostojeći X2T zvučnici nastavljaju tradiciju zvukom izvrsnih a cijenom pristupačnih modela koji dolaze iz PSB laboratorija. X2T su dodatno unaprijeđeni, izravni nasljednici iznimno uspješnog Image T6 modela, s time da im je cijena ostala nepromijenjena. Iako su vrlo kratko na tržištu, tek od jeseni, već su uspjeli privući pažnju publike i kritike, te priskrbiti CEPro pobjedničku nagradu na jednom od najznačajnijih specijaliziranih američkih sajmova – Cedia Expo. S obzirom na svestranost NAD C390DD pojačala kao izvori zvuka služit će računalo, CD player i gramofon (pojačalo također posjeduje i MM/MC gramofonsko pretpojačalo). Da bi prezentacija bila što zanimljivija i bogatija, istovremeno će svoj audio sustav koji će se sastojati od Harbeth Super HL5 zvučnika, Naim Supernait 2 pojačala i Rega Saturn-R CD player/DAC-a predstaviti naša prijateljska i partnerska tvrtka Audio dream.

Domaćin prezentacije je naš autorizirani maloprodajni partner - salon namještaja i audio opreme Cadoro iz Rijeke, a zakazani termin je petak 07.11.2014. od 16 sati nadalje na adresi Stanka Frankovića 9.

Veselimo se Vašoj posjeti, druženju i uživanju u glazbi!