NAD mjesec i prezentacija u Audiodreamu

Poštovani ljubitelji glazbe i visokovjerne reprodukcije zvuka! U okviru NAD mjeseca (Studeni) tijekom kojeg svi modeli tog renomiranog svjetskog proizvođača mogu postati Vaši uz fantastičnih 20% popusta na autoriziranim NAD maloprodajnim mjestima, pozivamo Vas na prezentaciju audio sustava koji će činiti provjerena NAD elektronika i zvučnici njihove sestrinske tvrtke PSB.

Tako će aktivni sustav činiti iznimno hvaljeni i nagrađivani Hi-Res DAC M51, referentna amplifikacija iz Classic serije – pretpojačalo C165 BEE i izlazno pojačalo C275 BEE, te izvrsni PSB Imagine T2 zvučnici. Osim njih posjetiteljima će na raspolaganju biti i većina ostalih, posebno novih i najatraktivnijih modela iz NAD te PSB kataloga, a na sve upite spremno će vam i sa zadovoljstvom odgovoriti stručno i profesionalno osoblje.

Domaćini prezentacije su Audiodream i Sigma Audio Koncept, a održat će se u petak (15.11.2013.) od 10 do 20 sati i subotu (16.11.2013.) od 10 do 15 sati u Audiodream salonu na poznatoj adresi Nova ves 54 u Zagrebu. Proizvodi iz NAD i PSB programa redovno su dostupni u Audiodream ponudi kao našem autoriziranom maloprodajnom partneru u Zagrebu.

Veselimo se Vašoj posjeti, druženju i uživanju u glazbi!