top PONUDA 1

KEF Q400b - Završni začin za vrhunski zvuk!

Nije riječ samo o dubokom, snažnom i preciznijem basu već o nadogradnji i kompletiranju zvučne perspektive po svim aspektima. Neovisno da li je u pitanju stereo ili višekanalni audio sustav, kućni uvjeti ili neki javni prostor, implementacija subwoofera podići će doživljaj glazbe na potpuno novi, znatno viši nivo. A njegova je uspješna implementacija neupitna s obzirom na to da se radi o provjerenom modelu iz kataloga renomiranog svjetskog proizvođača – KEF, i to njihove najpopularnije i cijenom pristupačne Q serije.

Diskretnim kockastim dizajnom i kompaktnim dimenzijama nenametljivo će se uklopiti u svaku sredinu, a njegov zvučni doprinos utemeljen na najnaprednijim tehnologijama reprodukcije bas područja pokazat će se nenadomjestivim.

Iskoristite ovu sjajnu priliku da aktivni subwoofer KEF Q400b postane neizostavni dio i Vašeg audio sustava po drastično sniženoj akcijskoj cijeni od 3.499.- kuna (redovna cijena mu je 4.999.- kuna).

*Navedena akcijska ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka limitirane zalihe, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr


top
PONUDA 2

KEF Q300 i Q100 – vrhunski KEF „bookshelf“ modeli po izvanrednim akcijskim cijenama!

Poslije vruće top ponude za Q500 koji su „planuli“ u vrlo kratkom roku, evo još jedne fantastične top ponude s cijenjenim i atraktivnim modelima iz doista se potvrdilo (i kod nas) najpopularnije Q serije iz kataloga renomiranog svjetskog imena KEF. Za sve one kojima ograničavajući prostor nije dozvolio nabavku Q500 po specijalnoj akcijskoj cijeni, možda su zakasnili ili zbog bilo kojeg drugog razloga, sada po isto tako iznimno povoljnim akcijskim cijenama nudimo dva vrhunska „bookshelf“ modela – Q300 i Q100.

Kao i svi ostali modeli aktualne Q serije zasnivaju se na inovativnom Blade konceptu objedinjujući vrhunski zvuk, najnaprednije tehnologije, suvremeni dizajn i tradiciju. Iako se radi o zvučnicima značajno manjih gabarita u odnosu na samostojeće modele iz Q serije, njihovi zvučni dosezi u potpunosti prate sve epitete koji krase i njihovu „veliku“ braću, te nikoga neće ostaviti ravnodušnim uključujući i najzahtjevnije ljubitelje dobrog zvuka.

Ako pak netko i poželi nadograditi ih odgovarajućim i savršeno kompatibilnim subwooferom, neka obrati pažnju i na našu top PONUDU 1 za KEF Q400b!

Akcijske cijene su sljedeće:

KEF Q300 3.999.- kuna par (redovna cijena za par je 5.499.- kn).
KEF Q100 2.999.- kuna par
(redovna cijena za par je 4.499.- kn)


*Ne propustite ovu neponovljivu priliku jer su količine vrlo ograničene!

**Navedena akcijska ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka limitirane zalihe, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.


Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr


top
PONUDA 3

Ljetna audiofilska poslastica – KEF R serija u top Ponudi

Svim audiofilima predstavljamo vruću ljetnu akcijsku ponudu cijenjene R serije iz KEF-a. Naslanjajući se izravno na ultimativnu Reference seriju dijeleći s njom brojne detalje, inovacije i tehnologije, višestruko nagrađivani modeli ove serije karakteriziraju najviši sonični standardi uz razumne cijene. Za koji god od njih se odlučili s obzirom na prostorne i druge okolnosti, svojim će performansama uz adekvatnu amplifikaciju mnogima predstavljati trajno rješenje za vrhunski zvuk. Iskoristite ovu nesvakidašnju priliku da po drastično sniženim cijenama udomite vrhunske zvučnike iz prestižne serije legendarne tvrtke KEF.

U ponudi su sljedeći modeli R serije:

KEF R700 15.999.- kn/par (redovna cijena za par je 21.999.- kn)
KEF R500 11.999.- kn/par (redovna cijena za par je 15.999.- kn)
KEF R300 7.499.- kn/par (redovna cijena za par je 9.999.- kn)
KEF R100 4.999.- kn/par (redovna cijena za par je 6.999.- kn)


Požurite jer su količine vrlo ograničene!

*Navedena akcijska ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka limitirane zalihe, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr


top PONUDA - AMEX NA RATE

Plaćajte American Express karticom na 24 RATE

Poštovani kupci,

od sada u Sigmi Audio Koncept možete kupiti sve proizvode (osim OPPO) u našem distributerskom programu na 24 RATE putem American Express potrošačke kartice . Također, na jednokratno plaćanje putem American Express kartice odobravamo popust od 5% (osim OPPO) na maloprodajnu cijenu. Razveselite sebe i svoje najmilije u nadolazećim blagdanima te odaberite nešto iz mnoštva proizvoda najrenomiranijih svjetskih Audio/Video proizvođača.

*Vrijedi samo za proizvode koji nisu na akciji!

Veselimo se vašoj posjeti, Sigma Audio Koncept tim - info@sigma-audiokoncept.hr