top PONUDA 1

Micromega MySpeaker BT – moderan stereo sustav vrhunskog zvuka

Micromega MySpeaker BT aktivni su zvučnici koji objedinjuju dva fantastična i vrlo hvaljena proizvoda, MyAmp i MySpeaker, poznate francuske manufakture Micromega. Osim što u svojim kompaktnim i elegantnim kabinetima skrivaju izvrsno pojačalo audiofilskih performansi, raspolažu praktično svim suvremenim konekcijama kao što su USB, Bluetooth aptX, digitalni i analogni linijski ulazi, izlaz za subwoofer, itd. Dovoljno je samo izravno povezati (žično ili bežično) željeni izvor zvuka i ovaj će Vas audio sustav osvojiti vrhunskim zvukom. Uz to, neće Vam zauzeti mnogo dragocjenog prostora, a bez obzira odabrali ih u crnom ili bijelom finišu savršeno će se uklopiti u svaki interijer.

Redovna cijena Micromega MySpeaker BT sustava je 6.590.- kuna, a sada ga možete udomiti po značajno sniženoj cijeni od 4.444.- kune.

*Napominjemo da je zaliha je vrlo limitirana!

**Navedena akcijska ponuda vrijedi do 28.2.2017. ili do isteka zaliha, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr


top
PONUDA 2

NAD D7050 – pojačalo s AirPlay i aptX Bluetooth bežičnom tehnologijom na akciji!

NAD D7050 - pojačalo za 21. stoljeće! Objedinjuje već tradicionalno vrhunske zvučne dosege koje postavljaju NAD pojačala, najnaprednije tehnologije današnjice, suvremena sučelja za žično i bežično povezivanje različitih digitalnih i analognih izvora zvuka te moderan dizajn koji će se bez problema uklopiti u svaki životni prostor. Njegove mogućnosti izmamit će osmijeh na licima svih ljubitelja glazbe, a ravnodušnima neće ostati ni najambiciozniji audiofili.
Mnoge nagrade i priznanja od strane specijaliziranih medija te brojni zadovoljni korisnici najbolja su potvrda za to.

Redovna cijena ovog sjajnog pojačala bila je 7.999.- kuna, a sada na akciji može biti Vaše za svega 5.999.- kuna.

*Ne propustite ovu neponovljivu priliku jer su količine vrlo ograničene!

**Navedena akcijska ponuda vrijedi do isteka zaliha, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.


Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr


top
PONUDA 3

NAD DAC 2 po akcijskoj cijeni od 1699.- kuna (redovna cijena 2399.- kuna)

NAD DAC 2 – krajnje je jednostavna i zabavna solucija povezivanja računala i audio sustava (točnije pojačala) bežičnim putem, koja omogućuje slušanje glazbe s računala bilo da se radi o reprodukciji sadržaja iz memorije ili o streamingu. Dovoljno je samo s jedne strane spojiti minijaturni odašiljač u neko od USB sučelja računala i s druge strane također maleni Digitalno/Analogni pretvarač s prijamnikom putem klasičnog linijskog (RCA) kabela na pojačalo, nakon čega može započeti pouzdana i visoko kvalitetna reprodukcija glazbenih materijala uključujući i one audiofilske visokorazlučive. Bez ikakvih dodatnih zahtjeva u software i/ili hardware pogledu, bez potrebe za fizičkom konekcijom ili lokalnom mrežnom infrastrukturom, NAD DAC 2 definitivno predstavlja najjednostavniji, neovisan, efikasan, te u svakom pogledu pristupačan način uključivanja i korištenja računala kao izvora zvuka u HiFi audio sustavima.

Ako često slušate glazbu s računala i ono Vam je primarni izvor zvuka, a već posjedujete HiFi liniju, NAD DAC 2 savršeno je rješenje koje jamči još veći užitak slušanja Vaše omiljene glazbe. Iskoristite priliku i vrlo atraktivnu akcijsku cijenu od 1699.- kuna (redovna cijena 2399.- kuna).

*Navedena akcijska ponuda vrijedi samo do 31.01.2017. ili do isteka zaliha, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr


top PONUDA - AMEX NA RATE

Plaćajte American Express karticom na 24 RATE

Poštovani kupci,

od sada u Sigmi Audio Koncept možete kupiti sve proizvode (osim OPPO) u našem distributerskom programu na 24 RATE putem American Express potrošačke kartice . Također, na jednokratno plaćanje putem American Express kartice odobravamo popust od 5% (osim OPPO) na maloprodajnu cijenu. Razveselite sebe i svoje najmilije u nadolazećim blagdanima te odaberite nešto iz mnoštva proizvoda najrenomiranijih svjetskih Audio/Video proizvođača.

*Vrijedi samo za proizvode koji nisu na akciji!

Veselimo se vašoj posjeti, Sigma Audio Koncept tim - info@sigma-audiokoncept.hr