top PONUDA 1 - KEF X300A Wireless i KEF X300A aktivnjaci na dramatičnom sniženju!

Jedinstven je stav da su KEF LS50 Wireless vjerojatno ponajbolji aktivni zvučnici u svijetu. U ovoj jedinstvenoj prilici nudimo Vam aktivne modele zvučnika tog renomiranog britanskog proizvođača, X300A Wireless i X300A, koji se u njihovom katalogu i hijerarhiji nalaze odmah do spomenutog laureata. S njime dijele identičnu tehnologiju, dijelove i filozofiju uz značajno pristupačniju cijenu koja je u ovoj akciji još snižena i to drastično. Zato ne propustite ovu priliku za nabavku doista vrhunskih aktivnih zvučnika s kojim ćete Vaš audio doživljaj transformirati u potpuno novu dimenziju!

KEF X300A Wireless 5.699.- kn/par (redovna cijena za par je 7.599.- kn)
KEF X300A 4.599.- kn/par (redovna cijena za par je 6.099.- kn)


*Navedena akcijska ponuda vrijedi do isteka limitirane zalihe, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru, za gotovinsko ili virmansko plaćanje. Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate.

top PONUDA 2 - Top cijene u Sigma Audio top Ponudi za top modele iz cijenjenog PSB programa

PSB Imagine B 3.999.- kn/par (redovno 7.399.- kn/par)

PSB Imagine T2 12.999.- kn/par (redovno 20.999.- kn/par)

*Navedena akcijska ponuda vrijedi do isteka zalihe, isključivo u Sigma Audio Koncept i to za gotovinsko, virmansko ili plaćanje putem American Express kartice te Visa i Maestro karticama od PBZ-a na 2 – 12 rata beskamatno, te do 60 rata putem potrošačkog kredita. Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate.

top PONUDA 3 - Bluesound PowerNode 2 i KEF Q150 za suvremenu zvučnu sinergiju!

Koristeći napredne tehnologije sestrinske tvrtke NAD za pojačivačku sekciju u kombinaciju s cijenjenom BluOS platformom za suvremeno mrežno strimanje glazbe, Bluesound PowerNode 2 predstavlja vrhunsko i moderno „all-in-one“ rješenje za kvalitetnu reprodukciju glazbe. U ovoj specijalnoj akcijskoj ponudi može postati Vaš za 4.699.- kuna ( redovna mu je cijena 6.999.- kuna).

Ako se odlučite za Bluesound PowerNode 2 u ovoj specijalnoj akciji, zadaća Vam je samo odabrati mu kvalitativno optimalne partnerske zvučnike, kakve i zaslužuje da zasvira punim sjajem. Zato Vam kao opciju u okviru ove akcije nudimo i kombinaciju s fantastičnim KEF Q150 zvučnicima po specijalnoj cijeni: Bluesound PowerNode 2 + KEF Q150 = 6.999.- kuna (redovna cijena ovog kompleta je 10.598.- kuna).

Posjetite nas u našem novom izložbeno-demonstracijskom prostoru u Martićevoj 27/1. kat u centru Zagreba i ne propustite ovu jedinstvenu priliku za nabavku vrhunskog suvremenog audio sustava koji potpisuju renomirana imena audio industrije.

*Navedena akcijska ponuda vrijedi sljedećih mjesec dana ili do isteka zalihe, isključivo kod Sigma Audio Koncepta i to za gotovinsko, virmansko ili plaćanje putem American Express, Visa i Maestro karticama od PBZ-a na 2 – 12 rata beskamatno.

**Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate