top PONUDA 1

KEF Q500 – klasa za sebe po specijalnoj cijeni!

Vjerojatno zbog i za naše prilike pristupačne cijene kao i elegantnog dizajna, Q500 najtraženiji je model zvučnika iz inače najpopularnije Q serije legendarnog engleskog proizvođača zvučnika KEF. Iako već tradicionalno predstavlja referencu u klasi, kako zvučno tako i tehnološki, ali i u kontekstu odnosa uloženo/dobiveno, aktualni Q500 čiji temelji (kao i kompletne aktualne Q serije) počivaju na inovativnom Blade konceptu, predstavlja značajan iskorak u odnosu na svoje slavne prethodnike.

Vrhunski zvuk, najnaprednije tehnologije, suvremeni dizajn, tradicija – sve je to objedinjeno u ovim izvrsnim zvučnicima koji ne ostavljaju ravnodušnima i najzahtjevnije ljubitelje dobrog zvuka. Brojne nagrade i pozitivne recenzije, ali još više od toga neskrivena zadovoljstva njihovih vlasnika najbolja su potvrda da je tome tako.

Ovo je iznimna prilika da par KEF Q500 zvučnika postanu Vaši po super akcijskoj cijeni od 5.999.- kuna (redovna cijena za par je 8999 kuna).

*Navedena akcijska ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka limitirane zalihe, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr


top
PONUDA 2

NAD C356 BEE – Iznimno pojačalo po iznimnoj cijeni!

NAD C356BEE je vjerojatno najpopularnije i najtraženije integrirano pojačalo iz asortimana legendarne tvrtke NAD koja zauzima posebno, karizmatsko mjesto među audiofilima. A za takav status upravo su zaslužna integrirana pojačala poznata po svojim vrhunskim zvučnim dometima i iznimnim omjerima uloženo/dobiveno, a koja potpisuje samozatajni ali enormno uspješni inženjer i ikona tvrtke Bjorn Erik Edvardsen, od kuda dolazi i sufiks BEE u oznakama. Dovoljno je samo podsjetiti se legendarnog 3020 integrirca koji je najprodavanije pojačalo svih vremena i neizostavni dio audio povijesti. Taj uspješni put nastavlja i NAD C356 BEE.

Vlastiti, cijenjeni i patentirani strujni krugovi omogućuju vrlo visoku dinamičku snagu i nisku impedanciju, pri čemu će 80 Watta kontinuirane snage po svakome kanalu biti i više nego dovoljno za preciznu kontrolu i vrlo zahtjevnih zvučnika. Rezultat je neutralan karakter zvuka, istovremeno muzikalan ali i detaljan, koherentan i u konačnici relaksirajući. Tvrtkin napredni MDC koncept modularne nadogradnje nudi i dva opcionalna modula – za ljubitelje vinilnih ploča gramofonsko MM/MC pretpojačalo PP375 i za one koji preferiraju „computer audio“ MDC DAC s USB sučeljem koje funkcionira u asinkronom modu te podržava visoko-razlučive digitalne audio zapise sve do 192 kHz / 24 bit formata.

Da se doista radi o rasnome pojačalu pokazuju brojne iznimno pozitivne recenzije i nagrade koje stižu sa svih strana svijeta. Zato ne oklijevajte u nabavci svojeg primjerka koji će Vam dugoročno riješiti pitanje kvalitetne amplifikacije, i to po sada super atraktivnoj akcijskoj cijeni od 4.499.- kuna (redovna cijena je 5.999.- kuna).

*Ne propustite ovu neponovljivu priliku jer su količine vrlo ograničene!

**Navedena akcijska ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka limitirane zalihe, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.


Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr


top
PONUDA 3

NAD DAC 2 po akcijskoj cijeni od 1699.- kuna (redovna cijena 2399.- kuna)

NAD DAC 2 – krajnje je jednostavna i zabavna solucija povezivanja računala i audio sustava (točnije pojačala) bežičnim putem, koja omogućuje slušanje glazbe s računala bilo da se radi o reprodukciji sadržaja iz memorije ili o streamingu. Dovoljno je samo s jedne strane spojiti minijaturni odašiljač u neko od USB sučelja računala i s druge strane također maleni Digitalno/Analogni pretvarač s prijamnikom putem klasičnog linijskog (RCA) kabela na pojačalo, nakon čega može započeti pouzdana i visoko kvalitetna reprodukcija glazbenih materijala uključujući i one audiofilske visokorazlučive. Bez ikakvih dodatnih zahtjeva u software i/ili hardware pogledu, bez potrebe za fizičkom konekcijom ili lokalnom mrežnom infrastrukturom, NAD DAC 2 definitivno predstavlja najjednostavniji, neovisan, efikasan, te u svakom pogledu pristupačan način uključivanja i korištenja računala kao izvora zvuka u HiFi audio sustavima.

Ako često slušate glazbu s računala i ono Vam je primarni izvor zvuka, a već posjedujete HiFi liniju, NAD DAC 2 savršeno je rješenje koje jamči još veći užitak slušanja Vaše omiljene glazbe. Iskoristite priliku i vrlo atraktivnu akcijsku cijenu od 1699.- kuna (redovna cijena 2399.- kuna).

*Navedena akcijska ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka limitirane zalihe, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr


top PONUDA - AMEX NA RATE

Plaćajte American Express karticom na 24 RATE

Poštovani kupci,

od sada u Sigmi Audio Koncept možete kupiti sve proizvode (osim OPPO) u našem distributerskom programu na 24 RATE putem American Express potrošačke kartice . Također, na jednokratno plaćanje putem American Express kartice odobravamo popust od 5% (osim OPPO) na maloprodajnu cijenu. Razveselite sebe i svoje najmilije u nadolazećim blagdanima te odaberite nešto iz mnoštva proizvoda najrenomiranijih svjetskih Audio/Video proizvođača.

*Vrijedi samo za proizvode koji nisu na akciji!

Veselimo se vašoj posjeti, Sigma Audio Koncept tim - info@sigma-audiokoncept.hr