top PONUDA 1

KEF Q400b - Završni začin za vrhunski zvuk!

Nije riječ samo o dubokom, snažnom i preciznijem basu već o nadogradnji i kompletiranju zvučne perspektive po svim aspektima. Neovisno da li je u pitanju stereo ili višekanalni audio sustav, kućni uvjeti ili neki javni prostor, implementacija subwoofera podići će doživljaj glazbe na potpuno novi, znatno viši nivo. A njegova je uspješna implementacija neupitna s obzirom na to da se radi o provjerenom modelu iz kataloga renomiranog svjetskog proizvođača – KEF, i to njihove najpopularnije i cijenom pristupačne Q serije.

Diskretnim kockastim dizajnom i kompaktnim dimenzijama nenametljivo će se uklopiti u svaku sredinu, a njegov zvučni doprinos utemeljen na najnaprednijim tehnologijama reprodukcije bas područja pokazat će se nenadomjestivim.

Iskoristite ovu sjajnu priliku da aktivni subwoofer KEF Q400b postane neizostavni dio i Vašeg audio sustava po drastično sniženoj akcijskoj cijeni od 3.499.- kuna (redovna cijena mu je 4.999.- kuna).

*Navedena akcijska ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka limitirane zalihe, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr


top
PONUDA 2

NAD C356 BEE – Iznimno pojačalo po iznimnoj cijeni!

NAD C356BEE je vjerojatno najpopularnije i najtraženije integrirano pojačalo iz asortimana legendarne tvrtke NAD koja zauzima posebno, karizmatsko mjesto među audiofilima. A za takav status upravo su zaslužna integrirana pojačala poznata po svojim vrhunskim zvučnim dometima i iznimnim omjerima uloženo/dobiveno, a koja potpisuje samozatajni ali enormno uspješni inženjer i ikona tvrtke Bjorn Erik Edvardsen, od kuda dolazi i sufiks BEE u oznakama. Dovoljno je samo podsjetiti se legendarnog 3020 integrirca koji je najprodavanije pojačalo svih vremena i neizostavni dio audio povijesti. Taj uspješni put nastavlja i NAD C356 BEE.

Vlastiti, cijenjeni i patentirani strujni krugovi omogućuju vrlo visoku dinamičku snagu i nisku impedanciju, pri čemu će 80 Watta kontinuirane snage po svakome kanalu biti i više nego dovoljno za preciznu kontrolu i vrlo zahtjevnih zvučnika. Rezultat je neutralan karakter zvuka, istovremeno muzikalan ali i detaljan, koherentan i u konačnici relaksirajući. Tvrtkin napredni MDC koncept modularne nadogradnje nudi i dva opcionalna modula – za ljubitelje vinilnih ploča gramofonsko MM/MC pretpojačalo PP375 i za one koji preferiraju „computer audio“ MDC DAC s USB sučeljem koje funkcionira u asinkronom modu te podržava visoko-razlučive digitalne audio zapise sve do 192 kHz / 24 bit formata.

Da se doista radi o rasnome pojačalu pokazuju brojne iznimno pozitivne recenzije i nagrade koje stižu sa svih strana svijeta. Zato ne oklijevajte u nabavci svojeg primjerka koji će Vam dugoročno riješiti pitanje kvalitetne amplifikacije, i to po sada super atraktivnoj akcijskoj cijeni od 4.499.- kuna (redovna cijena je 5.999.- kuna).

*Ne propustite ovu neponovljivu priliku jer su količine vrlo ograničene!

**Navedena akcijska ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka limitirane zalihe, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.


Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr


top
PONUDA 3

NAD DAC 2 po akcijskoj cijeni od 1699.- kuna (redovna cijena 2399.- kuna)

NAD DAC 2 – krajnje je jednostavna i zabavna solucija povezivanja računala i audio sustava (točnije pojačala) bežičnim putem, koja omogućuje slušanje glazbe s računala bilo da se radi o reprodukciji sadržaja iz memorije ili o streamingu. Dovoljno je samo s jedne strane spojiti minijaturni odašiljač u neko od USB sučelja računala i s druge strane također maleni Digitalno/Analogni pretvarač s prijamnikom putem klasičnog linijskog (RCA) kabela na pojačalo, nakon čega može započeti pouzdana i visoko kvalitetna reprodukcija glazbenih materijala uključujući i one audiofilske visokorazlučive. Bez ikakvih dodatnih zahtjeva u software i/ili hardware pogledu, bez potrebe za fizičkom konekcijom ili lokalnom mrežnom infrastrukturom, NAD DAC 2 definitivno predstavlja najjednostavniji, neovisan, efikasan, te u svakom pogledu pristupačan način uključivanja i korištenja računala kao izvora zvuka u HiFi audio sustavima.

Ako često slušate glazbu s računala i ono Vam je primarni izvor zvuka, a već posjedujete HiFi liniju, NAD DAC 2 savršeno je rješenje koje jamči još veći užitak slušanja Vaše omiljene glazbe. Iskoristite priliku i vrlo atraktivnu akcijsku cijenu od 1699.- kuna (redovna cijena 2399.- kuna).

*Navedena akcijska ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka limitirane zalihe, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr


top PONUDA - AMEX NA RATE

Plaćajte American Express karticom na 24 RATE

Poštovani kupci,

od sada u Sigmi Audio Koncept možete kupiti sve proizvode (osim OPPO) u našem distributerskom programu na 24 RATE putem American Express potrošačke kartice . Također, na jednokratno plaćanje putem American Express kartice odobravamo popust od 5% (osim OPPO) na maloprodajnu cijenu. Razveselite sebe i svoje najmilije u nadolazećim blagdanima te odaberite nešto iz mnoštva proizvoda najrenomiranijih svjetskih Audio/Video proizvođača.

*Vrijedi samo za proizvode koji nisu na akciji!

Veselimo se vašoj posjeti, Sigma Audio Koncept tim - info@sigma-audiokoncept.hr