top PONUDA 3

NAD DAC 2 po akcijskoj cijeni od 1699.- kuna (redovna cijena 2399.- kuna)

NAD DAC 2 – krajnje je jednostavna i zabavna solucija povezivanja računala i audio sustava (točnije pojačala) bežičnim putem, koja omogućuje slušanje glazbe s računala bilo da se radi o reprodukciji sadržaja iz memorije ili o streamingu. Dovoljno je samo s jedne strane spojiti minijaturni odašiljač u neko od USB sučelja računala i s druge strane također maleni Digitalno/Analogni pretvarač s prijamnikom putem klasičnog linijskog (RCA) kabela na pojačalo, nakon čega može započeti pouzdana i visoko kvalitetna reprodukcija glazbenih materijala uključujući i one audiofilske visokorazlučive. Bez ikakvih dodatnih zahtjeva u software i/ili hardware pogledu, bez potrebe za fizičkom konekcijom ili lokalnom mrežnom infrastrukturom, NAD DAC 2 definitivno predstavlja najjednostavniji, neovisan, efikasan, te u svakom pogledu pristupačan način uključivanja i korištenja računala kao izvora zvuka u HiFi audio sustavima.

Ako često slušate glazbu s računala i ono Vam je primarni izvor zvuka, a već posjedujete HiFi liniju, NAD DAC 2 savršeno je rješenje koje jamči još veći užitak slušanja Vaše omiljene glazbe. Iskoristite priliku i vrlo atraktivnu akcijsku cijenu od 1699.- kuna (redovna cijena 2399.- kuna).

*Navedena akcijska ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka limitirane zalihe, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr