top PONUDA 3

Bluesound PowerNode 2 i KEF Q150 za suvremenu zvučnu sinergiju!

Koristeći napredne tehnologije sestrinske tvrtke NAD za pojačivačku sekciju u kombinaciju s cijenjenom BluOS platformom za suvremeno mrežno strimanje glazbe, Bluesound PowerNode 2 predstavlja vrhunsko i moderno „all-in-one“ rješenje za kvalitetnu reprodukciju glazbe. U ovoj specijalnoj akcijskoj ponudi može postati Vaš za 4.699.- kuna ( redovna mu je cijena 6.999.- kuna).

Ako se odlučite za Bluesound PowerNode 2 u ovoj specijalnoj akciji, zadaća Vam je samo odabrati mu kvalitativno optimalne partnerske zvučnike, kakve i zaslužuje da zasvira punim sjajem. Zato Vam kao opciju u okviru ove akcije nudimo i kombinaciju s fantastičnim KEF Q150 zvučnicima po specijalnoj cijeni: Bluesound PowerNode 2 + KEF Q150 = 6.999.- kuna (redovna cijena ovog kompleta je 10.598.- kuna).

Posjetite nas u našem novom izložbeno-demonstracijskom prostoru u Martićevoj 27/1. kat u centru Zagreba i ne propustite ovu jedinstvenu priliku za nabavku vrhunskog suvremenog audio sustava koji potpisuju renomirana imena audio industrije.

*Navedena akcijska ponuda vrijedi sljedećih mjesec dana ili do isteka zalihe, isključivo kod Sigma Audio Koncepta i to za gotovinsko, virmansko ili plaćanje putem American Express, Visa i Maestro karticama od PBZ-a na 2 – 12 rata beskamatno.

**Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate