top PONUDA 2

KEF Q300 i Q100 – vrhunski KEF „bookshelf“ modeli po izvanrednim akcijskim cijenama!

Poslije vruće top ponude za Q500 koji su „planuli“ u vrlo kratkom roku, evo još jedne fantastične top ponude s cijenjenim i atraktivnim modelima iz doista se potvrdilo (i kod nas) najpopularnije Q serije iz kataloga renomiranog svjetskog imena KEF. Za sve one kojima ograničavajući prostor nije dozvolio nabavku Q500 po specijalnoj akcijskoj cijeni, možda su zakasnili ili zbog bilo kojeg drugog razloga, sada po isto tako iznimno povoljnim akcijskim cijenama nudimo dva vrhunska „bookshelf“ modela – Q300 i Q100.

Kao i svi ostali modeli aktualne Q serije zasnivaju se na inovativnom Blade konceptu objedinjujući vrhunski zvuk, najnaprednije tehnologije, suvremeni dizajn i tradiciju. Iako se radi o zvučnicima značajno manjih gabarita u odnosu na samostojeće modele iz Q serije, njihovi zvučni dosezi u potpunosti prate sve epitete koji krase i njihovu „veliku“ braću, te nikoga neće ostaviti ravnodušnim uključujući i najzahtjevnije ljubitelje dobrog zvuka.

Ako pak netko i poželi nadograditi ih odgovarajućim i savršeno kompatibilnim subwooferom, neka obrati pažnju i na našu top PONUDU 1 za KEF Q400b!

Akcijske cijene su sljedeće:

KEF Q300 3.999.- kuna par (redovna cijena za par je 5.499.- kn).
KEF Q100 2.999.- kuna par
(redovna cijena za par je 4.499.- kn)


*Ne propustite ovu neponovljivu priliku jer su količine vrlo ograničene!

**Navedena akcijska ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka limitirane zalihe, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.


Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr