top PONUDA 2

NAD C356 BEE – Iznimno pojačalo po iznimnoj cijeni!

NAD C356BEE je vjerojatno najpopularnije i najtraženije integrirano pojačalo iz asortimana legendarne tvrtke NAD koja zauzima posebno, karizmatsko mjesto među audiofilima. A za takav status upravo su zaslužna integrirana pojačala poznata po svojim vrhunskim zvučnim dometima i iznimnim omjerima uloženo/dobiveno, a koja potpisuje samozatajni ali enormno uspješni inženjer i ikona tvrtke Bjorn Erik Edvardsen, od kuda dolazi i sufiks BEE u oznakama. Dovoljno je samo podsjetiti se legendarnog 3020 integrirca koji je najprodavanije pojačalo svih vremena i neizostavni dio audio povijesti. Taj uspješni put nastavlja i NAD C356 BEE.

Vlastiti, cijenjeni i patentirani strujni krugovi omogućuju vrlo visoku dinamičku snagu i nisku impedanciju, pri čemu će 80 Watta kontinuirane snage po svakome kanalu biti i više nego dovoljno za preciznu kontrolu i vrlo zahtjevnih zvučnika. Rezultat je neutralan karakter zvuka, istovremeno muzikalan ali i detaljan, koherentan i u konačnici relaksirajući. Tvrtkin napredni MDC koncept modularne nadogradnje nudi i dva opcionalna modula – za ljubitelje vinilnih ploča gramofonsko MM/MC pretpojačalo PP375 i za one koji preferiraju „computer audio“ MDC DAC s USB sučeljem koje funkcionira u asinkronom modu te podržava visoko-razlučive digitalne audio zapise sve do 192 kHz / 24 bit formata.

Da se doista radi o rasnome pojačalu pokazuju brojne iznimno pozitivne recenzije i nagrade koje stižu sa svih strana svijeta. Zato ne oklijevajte u nabavci svojeg primjerka koji će Vam dugoročno riješiti pitanje kvalitetne amplifikacije, i to po sada super atraktivnoj akcijskoj cijeni od 4.499.- kuna (redovna cijena je 5.999.- kuna).

*Ne propustite ovu neponovljivu priliku jer su količine vrlo ograničene!

**Navedena akcijska ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka limitirane zalihe, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.


Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr