top PONUDA 1

KEF Q500 – klasa za sebe po specijalnoj cijeni!

Vjerojatno zbog i za naše prilike pristupačne cijene kao i elegantnog dizajna, Q500 najtraženiji je model zvučnika iz inače najpopularnije Q serije legendarnog engleskog proizvođača zvučnika KEF. Iako već tradicionalno predstavlja referencu u klasi, kako zvučno tako i tehnološki, ali i u kontekstu odnosa uloženo/dobiveno, aktualni Q500 čiji temelji (kao i kompletne aktualne Q serije) počivaju na inovativnom Blade konceptu, predstavlja značajan iskorak u odnosu na svoje slavne prethodnike.

Vrhunski zvuk, najnaprednije tehnologije, suvremeni dizajn, tradicija – sve je to objedinjeno u ovim izvrsnim zvučnicima koji ne ostavljaju ravnodušnima i najzahtjevnije ljubitelje dobrog zvuka. Brojne nagrade i pozitivne recenzije, ali još više od toga neskrivena zadovoljstva njihovih vlasnika najbolja su potvrda da je tome tako.

Ovo je iznimna prilika da par KEF Q500 zvučnika postanu Vaši po super akcijskoj cijeni od 5.999.- kuna (redovna cijena za par je 8999 kuna).

*Navedena akcijska ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka limitirane zalihe, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr