top PONUDA 1

KEF Q400b - Završni začin za vrhunski zvuk!

Nije riječ samo o dubokom, snažnom i preciznijem basu već o nadogradnji i kompletiranju zvučne perspektive po svim aspektima. Neovisno da li je u pitanju stereo ili višekanalni audio sustav, kućni uvjeti ili neki javni prostor, implementacija subwoofera podići će doživljaj glazbe na potpuno novi, znatno viši nivo. A njegova je uspješna implementacija neupitna s obzirom na to da se radi o provjerenom modelu iz kataloga renomiranog svjetskog proizvođača – KEF, i to njihove najpopularnije i cijenom pristupačne Q serije.

Diskretnim kockastim dizajnom i kompaktnim dimenzijama nenametljivo će se uklopiti u svaku sredinu, a njegov zvučni doprinos utemeljen na najnaprednijim tehnologijama reprodukcije bas područja pokazat će se nenadomjestivim.

Iskoristite ovu sjajnu priliku da aktivni subwoofer KEF Q400b postane neizostavni dio i Vašeg audio sustava po drastično sniženoj akcijskoj cijeni od 3.499.- kuna (redovna cijena mu je 4.999.- kuna).

*Navedena akcijska ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka limitirane zalihe, isključivo u Sigma Audio Koncept izložbenom prostoru i to za gotovinsko ili virmansko plaćanje.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na info@sigma-audiokoncept.hr