Adeo platna za projektor

Kao dio velike ADEO grupe, subdivizija ADEO SCREEN usko se specijalizirala za produkciju vrhunskih projektorskih platna. Zbog svoje fokusiranosti, raspoloživosti resursa koji su im dostupni u okviru spomenute Adeo grupe, te posljedične kvalitete proizvoda, Adeo Screen platna kotiraju kao jedna od ponajboljih na tržištu. Uz to nude razuman i prihvatljiv omjer uloženo/dobiveno, a u katalogu su pronašli mjesta i za modele pristupačne cijene namijenjene projektorima početnog cjenovnog razreda. Ponuda im je doista bogata: od platna sa sustavom bočnog zatezanja u funkciji potpunog izravnavanja po kompletnoj površini, s fiksnim okvirima, motorizirana ili manualno upravljiva, do njihova najinovativnijeg Multiformat proizvoda koji se prilagođava formatu slike koja se želi projicirati. Osim klasičnih 4:3 i 16:9 pokriveni su i svi ostali formati video reprodukcije.

Izbor materijala od kojih se izrađuje površina platna najveći je u odnosu na sve ostale konkurente, što je vrlo bitno za postizanje maksimalnih performansi u ovisnosti o ulaznim parametrima svake pojedine aplikacije. U ponudi su i tzv. akustički transparentna platna iza kojih je moguće diskretno „sakriti“ zvučnički sustav a da se pri tome ne degradira zvuk. Posebna pažnja posvećena je korisnicima, odnosno svakom individualnom zahtjevu, kako bi u konačnici njihovo zadovoljstvo bilo maksimalno.

Zahvaljujući vlastitom PSS (Personal Screen System) sustavu tvrtke moguće je ponuditi potpuno personalizirana rješenja „po mjeri“, kompletno usklađena s geometrijskim pravilima i standardima kvalitete. Bez obzira o kakvom se zahtjevu radi, da li je to kućno kino ili profesionalna aplikacija, Adeo Screen uvijek će ponuditi najbolje moguće rješenje. Za njih je to umjetnost, koja počinje u Italiji, a pokriva i prihvaćena je u cijelom svijetu.

Ako imate bilo kakvo pitanje ili Vam je potreban savjet za odabir idealnog projektorskog platna...Kontaktirajte nas!