Stereo sustavi

Izaberite vaš novi stereo sustav od mnoštva ponuđenih stereo komponenata i zvučnika renomiranih svjetskih audio proizvođača i uživajte u vašoj omiljenoj glazbi svih vrsta i žanrova!

Kućna kina

Volite film jednako kao i glazbu? To vam više ne mora predstavljati problem, kvalitetna višekanalna pojačala uparena sa setom vrhunskih zvučnika sve je što vam je potrebno za potpuni užitak. Izaberite!

Wi-Fi audio sustavi

Smetaju Vam žice, a želite da vaš stan, vikendica ili poslovni prostor budu adekvatno ozvučeni te savršeno povezani i usklađeni? Bežična rješenja na dodir prsta vašeg pametnog telefona ili tableta? Bluesound je rješenje!

ISF video kalibracija

Imate vrhunski projektor ili televizor a niste u potpunosti doživjeli vašu sliku? To znači da slika nije dovedena u idealan balans i postavke. Sa ISFccc kalibracijom naš tim certificiranih stručnjaka će vam upravo to i omogućiti!

Akustika prostora

Spremate se nabaviti ili već imate Audio/Video sustav ali prostorija u kojoj boravite nije adekvatno akustički tretirana? Nije problem, obratite se našem timu stručnjaka i dobit ćete odgovarajuće i kvalitetno rješenje!

Zastupstva

SigmaAUDIOKoncept u svojoj distribuciji ima probrana vrhunska generalna zastupstva vodećih svjetskih Audio-Video kompanija. Što god da tražite i koliko god kompleksan sustav trebate, imamo potpuno rješenje za vas. Obratite nam se s povjerenjem!