NAD C558

Mpc - 4.199,00 kn

Najnoviji gramofon u NAD-ovoj ponudi model C558 krasi sofisticirano i dodatno unaprijeđeno napajanje koje omogućuje izuzetno preciznu i tihu vrtnju te stabilnost. Stakleni tanjur optimiziran je za preciznu rotaciju. 9" ručka izuzetno je rigidna i precizno izvedena te ima mogućnost podešavanje azimuta i VT-a. Baza je od MDF-a. Zvučnica Ortofon OM-10 dolazi tvornički montirana, podešena i uključena je u cijenu gramofona.


POŠALJI UPIT!

NAD C556

Mpc - 3.399,00 kn

Gramofon izuzetno naglašenog omjera uloženo/dobiveno nudi vam jednostavno korištenje i podešavanje. Svaki detalj pažljivo je osmišljen i konstruiran kako bi Vam omogućio što kvalitetnije i lakše uživanje u omiljenoj glazbi. Tvornički je montirana i podešena zvučnica.


POŠALJI UPIT!

NAD PP 2e

Mpc - 999,00 kn

Gramofonsko pretpojačalo PP 2e nudi vrhunske sonične rezultate i spada u sam vrh svoje cijenovne klase. Ima mogućnost odabira MM/MC ulaza. Vanjsko 24V napajanje, pozlaćeni konektori, dijelovi najviše kvalitete i jednostavnost upotrebe idealan su partner NAD-ovim C558 i C556 gramofonima.


POŠALJI UPIT!

NAD PP 4

Mpc - 1.599,00 kn

Digitalno phono USB predpojačalo omogućuje Vam da vaše omiljene LP-e putem USB sučelja pohranite na PC ili Mac. Kao i PP 2e nudi vrhunske sonične rezultate, ima mogućnost odabira MM/MC ulaza. Vanjsko 24V napajanje, pozlaćeni konektori, dijelovi najviše kvalitete i jednostavnost upotrebe idealan su partner NAD-ovim C558 i C556 gramofonima.


POŠALJI UPIT!