CD Playeri i Digitalni Reproduktori

Bez obzira na nove trendove CD-i su i dalje uvjerljivo najrašireniji i najtraženiji medij na kojemu je pohranjena glazba. S druge strane CD playeri kao komponente za kvalitetnu reprodukciju glazbe dotaknuli su svoj tehnološki zenit, te su bolji nego ikada prije. Pri tome im je i cijena danas pristupačnija nego prethodnih godina. Osim toga su se i funkcionalno modernizirali, tako da vrlo često uz svoju osnovnu namjenu mogu poslužiti i kao DA (Digitalno/Analogni) pretvarači, centri za povezivanje drugih digitalnih izvora zvuka te mogu reproducirati glazbu s različitih USB memorija, itd.

Nabavka kvalitetnog CD playera dobrog odnosa cijene i kvalitete bez ikakvih dvojbi logičan je korak svima koji svoje bogate, vrijedne i dugo godina brižno sakupljane diskoteke žele slušati u pravom svjetlu, te potpuno uživati u njima.

Prodaja i zastupništvo kvalitetnih Hi Fi CD playera je jedan od ciljeva Sigma Audio Koncept tima. Obratite nam se s potpunim povjerenjem, te uz konzultacije i preporuke tima iskusnih i stručnih ljudi odaberite svoj idealan CD Player ...Kontaktirajte nas!